12- mestni namizni kalkulator Milan serije Sunset. 4 spominske tipke, funcija kvadratnega korena, funkcija Grand Total (možnost seštevanja preteklih računov) in tipka za nazaj. Dvojno napajanje: sončne celice in 1,5-voltna baterija. 4 različne barve: rumen, roza, lila in turkizna. Izgled kalkulatorja je bil zasnovan v Milanovem oddelku za raziskave in razvoj. Sortirne barve. Dimenzije: 11,6 x 16,3 x 3,7 cm.
Proizvajalec: MILAN
14,90 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574092476
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Namizni kalkulator Milan Sunset 12-mestni

- 12- mestni namizni kalkulator
- serije Milan Sunset
- 4 spominske tipke, funcija kvadratnega korena, Grand Total (možnost seštevanja preteklih računov) in tipka za nazaj
- dvojno napajanje:  sončne celice in 1,5-voltna baterija
- 4 različne barve: rumen, roza, lila in turkizna
- opomba: (sortirano) različne barve in motivi; pomeni, da boste prejeli enega izmed predstavljenih izdelkov.
- dimenzije: 11,6 x 16,3 x 3,7 cm
- proizvajalec: Milan
- proizvedeno v Španiji

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.