Sodobna vsestranska pisalna podloga Durable z dvoletnim koledarjem, dimenzije 59 x 42 cm. Podloga za pisalno mizo vsebuje 25 listov kakovostnega 80 g/m2 papirja in je kot nalašč za hitro označevanje pomembnih datumov skozi vse leto. Ne le da zagotavljajo odlično zaščito pred odrgninami, madeži... Zaradi vrhunske PVC-P konstrukcije zagotavljajo tudi udobno površino za pisanje z mehkim dotikom. Z edinstveno in elegantno podlogo za pisalno mizo poskrbite, da bodo vaši pomembni podatki na očeh.

Izdelana je iz materialov, ki jih je mogoče 100-odstotno reciklirati, in izdelana v skladu s standardom ISO 14021, visokim standardom za okolju prijazne izdelke.

Proizvajalec: Durable
26,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546701134
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Namizna podloga Durable s koledarjem 59x42

- nedrseča namizna podloga
- 25 listov za zapiske
- potiskani listi s koledarjem
- papir: 80 g/m2
- nadomestni blok za namizno podlogo 7292
- materiali: folija, PVC-P,PUR (materiale je mogoče 100% reciklirati)
- certificiranje: ISO 14021
- dimenzije: 59 x 42 cm
- barva: črna

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.