Eleganten dizajn združuje zanesljivo delovanje, nalivnega peresa Vector XL, ustreza vsakemu sodobnemu življenjskemu slogu. XL je naslednik ikiničnega nalivnika Vector, ki se razlikuje z večjim premerom in širšo konico peresa, ki je nadgradnja in zagotavlja izboljšano udobje pri pisanju. Vsebuje edinstveno prozorno ohišje, ki razkriva notranjost peresa. Predstavljeno v darilni embalaži Parker, je popolno darilo za študente in mlade strokovnjake, ki iščejo sodobno in visokokakovostno pisalo, ki izkorišča Parkerjevo strokovno znanje o lepem pisanju. Zagotavlja udobno in dosledno izkušnjo.

Vector je zabavno in funkcionalno pisalo, ki upošteva vrednote kot so enostavnost, praktičnost in avtentičnost. Njegov slog in trpežnost omogočata prijetno uporabo tako za študente kot za profesionalce. Je eno od pisal, ki gradi prvi odnos z blagovno znamko Parker.
Proizvajalec: Parker
Izberi barvo:
28,36 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3026981597442
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Nalivno pero Parker Vector XL

- nalivno pero Parker Vector XL
- konica iz nerjavečega jekla
- večji premer in širša konica peresa, ki je nadgradnja in zagotavlja izboljšano udobje pri pisanju
- debelina konice M
- dimenzije: 13.6 x 1.3 x 1.7 cm
- teža: 20 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.