Nalepke DYMO LabelWriter so učinkovita rešitev za vse vaše potrebe po pošti, pošiljanju in organizaciji. Z uporabo tehnologije neposrednega termičnega tiskanja, ki tiska brez črnila ali tonerja, uživate v več nalepkah in manj črnila. Nalepke LW so na voljo v rolah z nalepkami vnaprej določene velikosti, kar olajša tiskanje ene nalepke ali več sto brez težav, brez odpadka ali zagozditve nalepk. Nalepke LabelWriter so zasnovane za DYMO serije 550/450, 5XL/4XL in brezžični tiskalnik nalepk Dymo LabelWrite Wireless. Pakiranje vsebuje 1 kolut z 220 nalepkami dimenzije 54mm x 101mm s permanentnim lepilom.
Proizvajalec: Dymo
37,05 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5411313990141
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Nalepke Dymo D1 LW 99014 SO722430 54x101 bele

- vrsta traku: LW nalepke
- barva pisave: črna
- barva traku: bela
- število nalepk na kolutu: 200
- vrsta lepila: (LW) trajne

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.