Bele nakupovalne vrečke Lang Tote Bag iz netkanega polipropilena, z dogimi ročaji 38x42x10 cm. Dolžina ročaja: 75 cm.

Želite vaš logotip na nakupovalni vrečki? 🛍️ Možnost dotiska. Pripravili vam bomo individualno ponudbo! Pošljete nam povpraševanje (barvo, število kosov in vaš logotip) na: [email protected] ali pokličete na: 051 222 980.

Proizvajalec: Razno
15,37 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3831119465469
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Nakupovalne vrečke Lang Tote Bag 10/1

- nakupovalne vrečke za večkratno uporabo
- Lang Tote Bag
- dolgi ročaj: 75 cm
- material: netkan polipropilen PP
- dimenzije: 38x42x10 cm
- pakiranje: 10 kos

Želite vaš logotip na nakupovalni vrečki? 🛍️ Možnost dotiska. Pripravili vam bomo individualno ponudbo! Pošljete nam povpraševanje (barvo, število kosov in vaš logotip) na: [email protected] ali pokličete na: 051 222 980.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.