Miquelrius 80-listni črtni zvezek A4 formata s platnicami iz 100% recikliranega kartona. Za ekološko ozaveščene, saj je zvezek v celoti izdelan iz recikliranega papirja (certifikat Blue Angel in EU Ecolabel). Vsi listi so mikro-perforirani, s 4 -imi luknjami, ki omogočajo vstavljanje v mape. Zvezek je mogoče po uporabi v celoti reciklirati.
Proizvajalec: MIQUELRIUS
Izberi barvo:
7,81 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8422593060940
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Črtasti zvezek Miquelrius Eco Emotions Notebook, recikliran A4, 80 listni

- zvezek A4
- 80-listni
- 80g papir
- listi mikro-perforirani
- črte v razmaku 7mm
- 4 luknje, ki omogočajo vstavljanje v mape
- ovitek iz 100% recikliranega kartona
- 100% recikliran papir s certifikatoma Blue Angel in EU Ecolabel
- okolju prijazna spiralna vezava
- certifikat FSC Recycled Credit
- zvezek je mogoče po uporabi v celoti reciklirati

Kako reciklirati Miquelrius zvezek?
1. Špiralo se loči od papirja in platnic ter se jo odvrže v zabojnike za ostale odpadke.
2. Papir in platnice zvezka pa se odvrže v zabojnik za papir.
Proizvajalec upošteva okoljske, družbene in ekonomske standarde.

Kako reciklirati Miquelrius zvezek?

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.