Miquelrius 120-listni črtni zvezek A4 formata s platnicami iz 100% recikliranega kartona. Za ekološko ozaveščene, saj je zvezek v celoti izdelan iz recikliranega papirja (certifikat Blue Angel in EU Ecolabel). Vsi listi so mikro-perforirani, s 4 -imi luknjami, ki omogočajo vstavljanje v mape. Zvezek je mogoče po uporabi v celoti reciklirati.
Proizvajalec: MIQUELRIUS
13,04 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8422593029589
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Črtasti zvezek A4 Miquelrius Eco Original Notebook Trianges 120 listni

- zvezek A4, 120-listni, 80g papir
- listi mikro-perforirani
- črte v razmaku 7mm
- 4 luknje, ki omogočajo vstavljanje v mape
- ovitek iz 100% recikliranega kartona
- 100% recikliran papir s certifikatoma Blue Angel in EU Ecolabel
- robovi papirja v 4 različih barvah, vsake barve 30 listov
- okolju prijazna spiralna vezava
- certifikat FSC Recycled Credit
- zvezek je mogoče po uporabi v celoti reciklirati

Kako reciklirati Miquelrius zvezek?
1. Špiralo se loči od papirja in platnic ter se jo odvrže v zabojnike za ostale odpadke.
2. Papir in platnice zvezka pa se odvrže v zabojnik za papir.
Proizvajalec upošteva okoljske, družbene in ekonomske standarde.

Kako reciklirati Miquelrius zvezek?

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.