Kakovosten in trpežen črtan zvezek priznane blagovne znamke MiguelRius z izjemnim dizajnom in špiralno vezavo. 120-listni zvezek formata A4 ima kakovosten kartonski ovitek, robovi papirja pa so v petih različnih barvah.
Izberi barvo:
5,97 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8422593486061
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MIQUELRIUS ZVEZEK A4, ČRTAST, 90-LISTNI, 90G KARTONSKI OVITEK

- zvezek A4
- 80-listni
- 90g papir
- črtast, razmik med črtami 7 mm
- robovi papirja v barvi ovitka
- spiralna vezava
- kartonski ovitek s svetlečim plastificiranim potiskanim papirjem
- posebej neprosojen papir, mikro-perforiran, s 4 luknjami za vstavljanje v mape
- certifikat FSC

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.