Tehnična inovacija V-Board Master Markerjev za belo tablo s tekočim črnilom, ki jih je možno ponovno napolniti. Nov sistem za ponovno polnjenje s črnilom omogoča takojšnje pisanje brez tresenja ali črpanja ter stalen pretok črnila. Navdušeni boste nad intenzivnostjo in svetilnostjo barv.

V-Board Master so del serije BeGreen in so izdelani iz 91 % reciklirane plastike, ter tako zmanjšujejo ogljični odtis. Od izdelave do konca življenjske dobe izdelka se ocenjuje, da nakup V-Board Master BeGreen Markerjev in njegovo 3-kratno ponovno polnjenje zmanjša skupni vpliv peresnika na okolje za -75 %** v primerjavi z nakupom dodatnih 3 novih Markerjev.
Proizvajalec: Pilot
13,55 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505358371
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Marker za belo tablo Pilot V-Board Master BeGreen M 5/1

- možnost ponovnega polnjenja pomeni ekonomično rešitev za vaše pisarniške potrebe in hkrati vaš prispevek o ohranjanju okolja
- posebno črnilo je izdelano za uporabo na magnetnih tablah, ki ga lahko enostavno izbrišete, saj ob potegu z gobico izgine brez sledu
- za ponovno polnjenje, je bolj varčen in okolju prijazen
- V 91 odstotkih izdelano iz reciklirane plastike in posledično zelo prijazen do okolja
- tip: M - medium
- opremljen s pokrovčkom
- ponovno polnjenje: Da
- barve: modra, rdeča, zelena, črna, oranžna
- debelina črte: 2,3 mm
- velikost konice: 6 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.