Tehnična inovacija, V-BOARD MASTER je marker s tekočim črnilom za pisanje po belih tablah in z zamenljivim polnilom. Nov sistem "izpiranja" črnila omogoča konstanten dotok črnila in neprekinjeno pisanje brez stresanja ali črpanja črnila. Navdušeni boste nad intenzivnostjo in čistostjo barv, ki vam jih nudi V-BOARD MASTER. Marker spada v linijo Begreen pisal, ki so izdelana iz reciklirane plastike.
Proizvajalec: PILOT
8,74 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505358371
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MARKER ZA BELO MAGNETNO TABLO PILOT "V Board Master set 5" 5/1

- Komplet petih različnih barv
- Možnost zamenjave polnila pomeni ekonomično rešitev za vaše pisarniške potrebe in hkrati vaš prispevek o ohranjanju okolja
- Črnilo izdelano posebno za uporabo na magnetnih tablah, ki ga lahko enostavno izbrišete, saj ob potegu z gobico izgine brez sledu
- V 91 odstotkih izdelano iz reciklirane plastike in posledično zelo prijazen do okolja
- Opremljen s pokrovčkom
- Debelina črte: 2,3 mm
- Velikost konice: 6 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.