Tehnična inovacija, V-Board Master je marker s tekočim črnilom za pisanje po belih tablah in z zamenljivim polnilom. Nov sistem "izpiranja" črnila omogoča konstanten dotok črnila in neprekinjeno pisanje brez stresanja ali črpanja črnila. Navdušeni boste nad intenzivnostjo in čistostjo barv, ki vam jih nudi V-Board Master. Marker spada v linijo Begreen pisal, ki so izdelana iz reciklirane plastike.
Proizvajalec: PILOT
9,26 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505358371
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Markerji za belo magnetno tablo Pilot V-Board Master WBMA-VBM-BG-S5 set 5/1

- Komplet petih različnih barv
- Možnost zamenjave polnila pomeni ekonomično rešitev za vaše pisarniške potrebe in hkrati vaš prispevek o ohranjanju okolja
- Črnilo izdelano posebno za uporabo na magnetnih tablah, ki ga lahko enostavno izbrišete, saj ob potegu z gobico izgine brez sledu
- V 91 odstotkih izdelano iz reciklirane plastike in posledično zelo prijazen do okolja
- Opremljen s pokrovčkom
- Debelina črte: 2,3 mm
- Velikost konice: 6 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.