Marker Lumocolor Duo je vodoodporen ( permanenten) marker, ki ima konici z obeh strani. Črnilo je vodoodporno, se ne packa, hitro suši in ima DRY SAFE sistem (pisalo je lahko brez pokrovčka do 2 dni ne da bi se pri tem črnilo izsušilo). Primeren je za skoraj vse površine (CD/DVD, steklo, plastike, kovina, porcelan, les, itd). Debelina črte: F=0,6mm in M=1,2mm.
Proizvajalec: STAEDTLER
Izberi barvo:
1,98 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4007817348000
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Marker Staedtler 348 Lumocolor Duo

- Permanentni dvostranski marker
- Izjemna kvaliteta
- Na voljo v treh barvah
- Primeren je za skoraj vse površine (CD/DVD, steklo, plastike, kovina, porcelan, les, itd)
- Debelina črte: F=0,6mm in M=1,2mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.