Marker Lumocolor Duo je vodoodporen ( permanenten) marker, ki ima konici z obeh strani. Črnilo je vodoodporno, se ne packa, hitro suši in ima DRY SAFE sistem (pisalo je lahko brez pokrovčka do 2 dni ne da bi se pri tem črnilo izsušilo). Primeren je za skoraj vse površine (CD/DVD, steklo, plastike, kovina, porcelan, les, itd). Debelina črte: F=0,6mm in M=1,2mm.
Proizvajalec: STAEDTLER
Izberi barvo:
1,85 €
Zaloga 7
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4007817348000
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MARKER STAEDTLER 348 LUMOCOLOR DUO

- Permanentni dvostranski marker

- Izjemna kvaliteta

- Na voljo v treh barvah

- Primeren je za skoraj vse površine (CD/DVD, steklo, plastike, kovina, porcelan, les, itd)

- Debelina črte: F=0,6mm in M=1,2mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.