Paket štirih permanentnih markerjev Lumocolor® 313 v osnovnih štirih barvah: črni, rdeči, modri in zeleni. Permanentni markerji Lumocolor® 313 so univerzalni markerji, ki jih je moč uporabljati na skoraj vseh površinah. Primerni so tudi za uporabo na prosojnicah za grafoskope. Se ne razmažejo in so vodoodporni. Ker se posušijo v nekaj sekundah so idealni pisalni pripomoček tudi za levičarje. Črnilo, ki je visoko obstojno tudi na svetlobi, ima blag vonj. Ohišje markerja je izdelano iz trpežnega PP , kar pisalu zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
Proizvajalec: STAEDTLER
8,21 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007817308431
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Marker Staedtler Lumocolor 313 S 0,4 mm, set 4/1

- Blag vonj
- Črnilo: vodoodporno
- Formula Dry Safe preprečuje izsušitev markerja
- Primeren za pisanje po steklu, papriju, plasiki, kovini, porcelanu ...
- Debelina konice: 0,4 mm
- Pakiranje: 4 kosi v paketu
- Barve: črna, rdeča, modra, zelena

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.