Pilot SCA-400 marker / flomaster s prirezano konico velikosti 4,5 mm, ki je odporna na obrabo. Črnilo je na novo razvito na osnovi alkohola in brez ksilena, barva pisala je enaka barvi ohišja. Marker je odporen na vodo, svetlobo, mraz, toploto – tudi če ostane brez pokrovčka ves dan. Primeren je za pisanje po praktično vseh površinah: les, plastika, kovina.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
1,43 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4902505511172
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Marker Pilot SCA 400 R prirezana konica

- permanentni marker
- prirezana konica / chisel
- črnilo: na osnovi alkohola, brez ksilena
- odpornost: voda, svetloba, mraz, toplota
- za površine: les, plastika, kovina idr.
- debelina konice: 4,5 mm, prirezana
- konica odporna na obrabo
- debelina pisave: 4,5 mm
- barva črnila je enaka barvi ohišja

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.