Prednosti? Pisanje po vseh površinah: les, kovina, plastika,…, povsod. Odpornost na vse: vodo, svetlobo, mraz, toploto,…, tudi v primeru, da ostane brez pokrovčka ves dan. Na voljo v 4 različnih barvah z okroglo konico in tanjšim izpisom združuje vse lastnosti, potrebne za profesionalno dnevno rabo: resen, zanesljiv in vedno pripravljen sprejeti izziv!
Proizvajalec: PILOT
1,53 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4902505511097
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MARKER PILOT SCA - 100 - B ČRN OKROGLA KONICA

- Novo razvito črnilo na osnovi alkohola in brez ksilena;
- bogate in žive barve;
- odporen na vodo, svetlobo, mraz, toploto; tudi če ostane brez pokrovčka ves dan;
- za praktično vse površine: les, plastika, kovina...;
- konica odporna na obrabo;
- okrogla konica: 4,5 mm;
- barva črnila je enaka barvi ohišja.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.