Hitro sušeče in permanentno črnilo zagotavlja, da napisano izgleda in ostane točno tako, kot je bilo predvideno. Injekcijski peresnik je na voljo v različnih barvah, ki jih je mogoče uporabiti s fino okroglo konico na različnih plastičnih, steklenih ali drugih gladkih površinah.
Proizvajalec: EDDING
1,93 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4004764001606
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Marker Edding OHP E-140 S 0,3 MM

Pri pisanju na gladke površine, kot so plastične mape, plastični rokavi ali filmi OHP, je bistveno, da je vse jasno vidno. Še toliko bolj, ko morajo biti rezultati trajni. Kadar je prostor omejen ali je za izredno fino označevanje potrebna najtanjša konica.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.