Ste se že kdaj selili? To je lahko precejšen pretres! Zato je pomembno, da imate pregled nad stvarmi in kaj je boljšega, kot da škatle in zaboje označite z velikimi črkami, da bodo jasno vidni? Permanentni marker Edding 800 s široko prirezano konico vsebuje črnilo, odporno na obrabo, ki zagotavlja dolgotrajne rezultate in gladko pisanje. Visokokakovostno aluminijasto ohišje in rezultati vas bodo navdušili v enaki meri!

Z njim lahko ustvarjate znake na različnih materialih, vključno s plastiko, lesom, kovino, steklom in kartonom. Poleg tega vam bo zaradi robustne oblike vodoodporni, hitro sušeči se marker, ki nima vonja in je obstojen na svetlobi, odlično sedel v roko.
Proizvajalec: Edding
Izberi barvo:
8,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4004764053957
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Marker Edding 800 Permanent 4-12 mm

- permanentni marker
- za široko označevanje in etiketiranje skoraj vseh materialov, npr. papirja, kartona, kovine, stekla, plastike in lesa
- prirezana konica debeline 4 - 12 mm
- vodoodporen in odporen proti obrabi na skoraj vseh površinah
- marker je mogoče ponovno napolniti s polnilnimi črnili T 25, T 100 in T 1000
- na voljo so ustrezna rezervna peresa (edding 800 rezervnih peres)
- črnilo z nizkim vonjem brez dodanega toluena/ksilena
- visokokakovostno aluminijasto ohišje

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.