Kvalitetne podaljšane mape Donau iz polipropilenske folije A4 formata debeline 3cm opremljene z elastiko.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
2,16 €
Zaloga 10
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498022923
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA A4 Z ELASTIKO PP 3CM PLASTIČNA

- Izdelane iz prožne polipropilenske folije debeline 700 µm, ki je odporna na udarce
- Možnost zlaganja stranskih zavihkov
- Robni elastiki varujeta dokumente pred izpadanjem
- Širina hrbta 30 mm
- Vsaka mapa je pakirana v folijo
- Format: A4
- Velikost: 30x327x254 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.