Viseče mape so namenjene hrambi v škatli za viseče mape. Čvrsta 230-gramska lepenka in jahači z opisnimi karticami poskrbijo, da so vaši dokumenti varno in pregledno shranjeni. Mape so ob straneh delno zaprte s platnenimi trakovi, tako da preprečujejo neželeno izpadanje dokumentov. Viseče mape so posebno primerne za shranjevanje posameznih nespetih oz. nevezanih dokumentov.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
6,66 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 9003106630547
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA VISEČA DONAU A-4 230G DELNO ZAPRTA 5/1

- Izdelane iz 230-gramske lepenke
- Opremljene s trpežno kovinsko letvico za obešanje
- Opremljene s stranskimi platnenimi trakovi, ki preprečujejo neželeno izpadanje dokumentov
- Opremljene z jahači z opisnimi karticami
- Pakiranje: v zavitku je 5 mapic
- Kapaciteta: 400 listov
- Format: A4

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.