Viseče mape so namenjene hrambi v škatli za viseče mape. Čvrsta 230-gramska lepenka in jahači z opisnimi karticami poskrbijo, da so vaši dokumenti varno in pregledno shranjeni. Mape so ob straneh delno zaprte s platnenimi trakovi, tako da preprečujejo neželeno izpadanje dokumentov. Viseče mape so posebno primerne za shranjevanje posameznih nespetih oz. nevezanih dokumentov.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
6,27 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 9003106630547
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA VISEČA DONAU A-4 230G DELNO ZAPRTA 5/1

- Izdelane iz 230-gramske lepenke
- Opremljene s trpežno kovinsko letvico za obešanje
- Opremljene s stranskimi platnenimi trakovi, ki preprečujejo neželeno izpadanje dokumentov
- Opremljene z jahači z opisnimi karticami
- Pakiranje: v zavitku je 5 mapic
- Kapaciteta: 400 listov
- Format: A4

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.