Kartonska projektna mapa s polovično (krajšo) prednjo platnico in hitrovezom za vlaganje listov formata A4 je namenjena shranjevanju projektne (pa tudi ostale) dokumentacije. Stranske luknje omogočajo vpenjanje mape v registrator. Na voljo v različnih barvah!
Proizvajalec: RAZNO
Izberi barvo:
0,84 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3830020575212
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA PROJEKT ZA NAČRTE A4

- Zunanje mere mape: 239 x 314 mm
- Širina prednje platnice: 128 mm
- Mehanizem: kovinski hitrovez z dolžino jezička 210 mm ter kovinsko pritisno ploščico
- Maksimalna debelina vloženega gradiva: do 15 mm kar ustreza približno 130 listom 80-gramskega papirja
- Stranski luknji za vlaganje v registrator
- Izdelana iz 450-gramskega gladkega kartona

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.