Lične podpisne mape Donau iz 1200-gramskega kartona s platnicami z usnjenim videzom omogočajo boljši pregled, organiziranje in iskanje različnih dokumentov.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
22,94 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 9003106063062
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA PODPISNA A4, 31 DELNA 1-31

- Izdelane iz 1200-gramskega kartona debeline 1,9 mm
- Notranji ločilni listi izdelani iz 400-gramskega kartona
- Platnice s strukturo usnja
- Brez PVC-ja
- 31 notranjih ločilnih listov namenjenih vlaganju dokumentov
- Indeks: 1-31
- Posebne luknje v predelkih za boljši pregled, organiziranje in iskanje dokumentov
- Harmonikasto hrbtišče omogoča večjo kapaciteto
- Format: A4
- Velikost: 275x343 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.