Lične podpisne mape Donau iz 1200-gramskega kartona s platnicami z usnjenim videzom omogočajo boljši pregled, organiziranje in iskanje različnih dokumentov.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
22,94 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 9003106063062
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA PODPISNA A4, 31 DELNA 1-31

- Izdelane iz 1200-gramskega kartona debeline 1,9 mm
- Notranji ločilni listi izdelani iz 400-gramskega kartona
- Platnice s strukturo usnja
- Brez PVC-ja
- 31 notranjih ločilnih listov namenjenih vlaganju dokumentov
- Indeks: 1-31
- Posebne luknje v predelkih za boljši pregled, organiziranje in iskanje dokumentov
- Harmonikasto hrbtišče omogoča večjo kapaciteto
- Format: A4
- Velikost: 275x343 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.