Robustne in lične Donau preklopne mape z ježkom formata A4 prevlečene s polipropilensko folijo.
Proizvajalec: OFFICE PRODUCTS
Izberi barvo:
2,90 €
Zaloga 15
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901503663936
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA A-4 KARTON 40MM JEŽEK

- Izdelane iz ojačanega kartona debeline 2mm
- Število zavihkov: 3
- Prevlečene s polipropilensko folijo debeline 100 µm
- Notranjost je prevlečena z belim 100-gramskim papirjem
- Kapaciteta: približno 380 listov 80-gramskega papirja
- Opremljene z ježkom za varno shranjevanje dokumentov
- Širina hrbta: 40 mm
- Velikost: 40x250x320 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.