Cenovno ugodne mape s sponko Lux iz okolju prijaznega polipropilena v različnih barvah in s stranskim trakom namenjenim označevanju nudijo obilo možnosti za učinkovito organiziranje vaših dokumentov. Gladka prozorna sprednja platnica omogoča hiter in predvsem jasen pogled v vsebino mape.
Proizvajalec: KLIPKO
Izberi barvo:
0,26 €
Zaloga 10
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5908276650033
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA A4 PP S SPONKO LUX

- Barvni rob in zadnja platnica;
- gladka prozorna sprednja platnica;
- kovinska letvica in plastična opora;
- vložni trak na sprednji strani;
- izdelane iz polipropilena (PP).

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.