Mape A4 Durable Duraplus so opremljene s klasično hitrovezno sponko, ki preprečuje premikanje listov v mapi. Mape imajo barvno zadnjo platnico, sprednja stran je transparentna z žepom za vlaganje naslovnice. V mapah bodo vaši zapiski varni pred nepotrebno obrabo in poškodbami. S pomočjo posebnega vložka (art. 2996) jih lahko vložite tudi v registrator. S pomočjo letvic Durable 1531 jih lahko vložite v stojala za viseče mape.V mapo lahko vpnemo do 40 listov gradiva formata A4+. Zunanje dimenzije mape so 245 x 315 mm.
Proizvajalec: Durable
Izberi barvo:
2,23 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4005546201467
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Mapa A4 Durable Duraplus 2579

- format: A4
- prednja platnica: prozorna trpežna PVC folija
- zadnja platnica: barvna trpežna PVC folija
- material: polivinilklorid (PVC)
- debelina folije: 0,25 mm
- prednja platnica vsebuje žep za vlaganje naslovnice
- vložni trak na prednji strani
- mehanizem: hitrovezna sponka
- za vlaganje: do 40 listov gradiva
- zunanje dimenzije mape: 245 mm x 315 mm
- s pomočjo letvic Durable 1531 jih lahko vložite v stojala za viseče mape
- s pomočjo vložka (art. 2996) jih lahko vložite tudi v registrator
- dimenzije: 31 x 24.5 x 0.2 cm
- teža: 5 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.