4-rinčna mapa A4, z 30 mm širokim hrbtiščem Leitz Wow Active, za vlaganje do 190 listov. Hitra in enostavna identifikacija vsebine zaradi oznak na hrbtišču. Trda plastična prevleka z vtisnjenim vzorcem z elastiko za varno hranjenje dokumentov. Izdelana iz lahke robustne trpežne in vodoodporne poliuretanske pene, ki je odporna tudi na madeže in jo lahko odprete in zaprete že z enim samim prstom omogoča varno hrambo nespetih dokumentov.
Proizvajalec: Leitz
Izberi barvo:
23,99 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432105397
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA A4/30 LEITZ ACTIVE WOW 4-RINČNA

- izdelana iz robustne in lahke poliuretanske pene odporne na vodo in madeže
- patentirana 4-rinčna SoftClick mehanika, ki jo lahko odprete in zaprete že s prstom
- 4-rinke v odliki črke D
- dovršeno zapiralo omogoča varen transport dokumentov
- opremljena z držalom za kemične svinčnike in notranjim žepkom za nespete dokumente, CD-je in vizitke
- dimenzije DxŠxG: 320 x 297 x 52 mm
- teža: 481 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.