Visokokakovostna predstavitvena mapa iz trpežnega in lahkega polipropilena (PP), ki se rahlo obrabi, v živahnih barvah z dvojnim barvnim učinkom. Mapa je idealna predstavitve ali za urejanje dokumentov, odlično se obnese kot mapa za risbe, teste in kopije. Leitz Wow z vložnimi U mapami je opremljena z 20 vpetimi prozornimi U mapami oz. srajčkami v hrbtišču. Predstavlja idealno izbiro za predstavitev projektov ali hrambo vaših dokumentov s katerimi boste zagotovo naredili izjemno dober vtis. Mapa je odporna na vodo in umazanijo.
Proizvajalec: Leitz
Izberi barvo:
8,49 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432106073
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA A4 Z 20 VLOŽNIMI U MAPAMI LEITZ WOW 20/1

- format: A4
- ne vsebuje kislin
- za vlaganje do 40 listov
- 20 vpetih prozornih U map oz. srajčk, pritrjenih v hrbtišču
- idealna za predstavitveno mapo ali pregledno hrambo dokumentov
- nalepka na hrbtu za enostavno prepoznavanje vsebine
- ovitek iz dvojnega polipropilena (PP) 500 mic
- žepi iz kristalno čiste PP folije 45 mic
- material: iz trpežnega in lahkega polipropilena (PP)
- hrbtni ščitnik za popis vsebine mape
- dopolnjuje druge izdelke linijie Wow za popoln videz
- odporna na vodo in umazanijo
- dimenzije: 231 x 13 x 310 mm
- teža: 16 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.