Magnetni žepki za označevanje, dimenzije 38x100 mm, iz močne polipropilenske (PP) folije v modri in rumeni barvi, za označevanje na vseh kovinskih površinah. Primerni za označevanje v delavnicah, garažah, skladiščih, idr. Zadnnja stran je izdelana iz trpežne polipropilenske folije na katero sta pritrjena dva magnetna trakova. Prednja stran je izdelana iz prozorne antistatične polipropilenske folije, ki omogoča skeniranje. Magnetne žepke lahko vsakič znova enostavno in poljubno premeščate. Vložne listke je mogoče hitro in enostavno menjati.
Proizvajalec: Durable
Izberi barvo:
122,25 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546109008
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Magnetni žepki za označevanje 38x100 50/1

- magnetni žepki za označevanje iz močne polipropilenske folije
- za nameščanje na površine s kovinsko podlago
- polipropilenska folija omogoča skeniranje optičnih bralnikov
- žepki za označevanje z dvema magnetnima trakoma na zadnji strani
- barvna zadnja folija in prozorna sprednja folija iz trpežnega polipropilena
- hitra in preprosta poljubna menjava vložnih listkov
- pakiranje: 50 kos (posamezne barve)
- barve: modra, rumena
- zunanje dimenzije: 113 x 53 mm
- notranje dimenzije: 100 x 38 mm
- teža: 651 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.