Samolepilni informacijsk magnetni okvir A3 Durable DuraFrame, za označevanje ali prikazovanje obvestil, varnostnih informacij, promocijskega gradiva, v pisarni, trgovini, hotelu, restavraciji, muzeju, skladišču in podobno. Barvna ponudba elegantnih magnetnih okvirjev, ki jih lahko enostavno namestite in poljubno premikate po površinah v nekaj sekundah, in varno drži vsebino na mestu. Vsestransko uporaben okvir, ima samolepilno podlago, in ga je mogoče pritrditi na vse gladke in trdne površine ter odstraniti s stekla, ne da bi pri tem ostali kakršni koli ostanki. Okvir je z obeh strani videti enako, lahko na steklu prikažete notranja in zunanja sporočila ter tako dobite rešitev za dvojno označevanje.
Proizvajalec: Durable
Izberi barvo:
48,97 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546404899
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Magnetni okvir A3 Durable DuraFrame 2/1

- samolepilni informacijski magnetni okvir formata A3
- za vstavljanje letakov, obvestil, ponudb, smerokazov, informacij, načti prostorov,idr
- hitro vstavljanje in zamenjava dokumentov prek magnetnega okvirja
- enostavna pritrditev na gladke, stabilne površine brez uporabe orodja i
- možnost prikaza informacij z obeh strani stekla
- enak videz okvirja z obeh strani
- za pokončne in vodoravne formate
- zunanje mere: 32,5 x 44,5 cm
- notranje mere: 29,1 x 41,4 cm
- teža posameznega okvirja: 40 g
- v pakiranju: 2 kos

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.