Magnetna identifikacijska kartica Durable, dimenzije 30 x 65 mm, z magnetom za pripenjanje in rahlo ukrivljeno površino, izdelana iz trde plastike, zagotavljaja eleganten in zanesljiv način pritrjevanja identifikacijskih kartic brez poškodb še tako občutljivih materialov.
Proizvajalec: DURABLE
61,51 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546807799
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAGNETNE IDENTIFIKACIJSKE KARTICE 30x65mm 10/1

- Rahlo ukrivljena površina kartic
- Magnet za pripenjanje
- Vložni lističi, ki jih lahko enostavno menjavate, so priloženi.
- Debelejši srebrni okvir
- V pakiranju je 10 kartic.
- Mere kartice: 30 x 65 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.