Antimikrobna magnetna gobica BioCote za čiščenje tabll, dimenzije 128 x 60 x 30 mm. BioCote tehnologija uspešno zmanjša količino mikrobov in bakterij na površini do 99 %. Obdelana je s posebnim dodatkom, ki zavira rast mikrobov. Zaradi tega se bistveno zmanjša potencialno tveganje navzkrižne kontaminacije "s površine na površino" ali "s površine na uporabnika". Prav tako preprečuje neprijetne vonjave, neodstranljive madeže ali prezgodnjo degradacijo materiala. Odlično se prilega območjem, kjer je čistoča ključnega pomena, kot so zdravstvene ustanove, pa tudi običajnim prostorom, kot so sejne sobe ali učilnice.
Proizvajalec: Bi-Office
18,65 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5603750531104
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Magnetna čistilna gobica za tablo Bi-Office BioCote Antimikrobna

- Antimikrobna magnetna gobica BioCote
- Tehnologija, zmanjša količino mikrobov in bakterij na površini do 99 %
- dimenzije: 128 x 60 x 30 mm
- V nekaj minutah očistite tablo s suho podlago sijočo in pripravljeno za uporabo, brez uporabe razpršil ali čistil
- Očistite lahko katero koli veliko ali majhno tablo s suho gobico na območjih, kjer je čistoča bistvenega pomena
- Magnetna gobica zlahka obriše črnilo in ne pušča madežev, tudi če je bilo črnilo na tabli več dni. Ni potrebe po razpršilih ali čistilih
- Uporabna je za katero koli magnetno površino, kot so bele table ali hladilniki
- Gobica je obdelana s posebnim dodatkom, ki zavira rast mikrobov
- Dodatek preprečuje tudi neprijetne vonjave, neodstranljive madeže ali prezgodnjo razgradnjo materiala

*V izdelke BioCote je vgrajena protimikrobna tehnologija, ki zavira rast mikroorganizmov. Njene lastnosti ne ščitijo uporabnikov ali drugih oseb pred bakterijami, virusi, mikrobi ali drugimi bolezenskimi organizmi. Ta tehnologija ni nadomestilo za dobre prakse čiščenja.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.