Komplet 10 kosov ekstra močnih steklenih okroglih magnetov Nobo za magnetne steklene table, tedenske planerje ali steklene magnete, površine za suho brisanje. Magneti so posebej zasnovani za uporabo na steklenih površinah tabel, držijo do 6 listov A4 80 g/m2. Vsak steklen okrogel magnet je idealen za eleganten in varen prikaz beležk, slik, sporočil, nakupovalnih seznamov, fotografij ali opomnikov. Idealen pripomoček za vse magnetne table s suhim brisanjem ali dnevne organizatorje v kuhinji, dnevni sobi, kabinetu ali službi.
Proizvajalec: Nobo
32,82 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5028252376884
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAGNETI EKSTRA MOČNI ZA MAGNETNO TABLO 19MM 10/1

- ekstra močni magneti ze bele table
- 10 kosov steklenih magnetov
- držijo do 6 listov A4 z gramaturo 80 g/m2
- za uporabo: na vseh površinah za suho brisanje
- posebej zasnovani za uporabo na steklenih površinah bele table
- dimenzije: 4.8 x 13 x 4.8 cm
- teža: 80 g
⚠️ Opozorilo: magneti vsebujejo zelo močne magnete. Magneti niso igrača in jih je treba hraniti stran od otrok. Magnete hranite stran od medicinskih naprav, da preprečite motnje.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.