Leitzev robustni in zanesljivi kovinski luknjač namenjen vsakodnevni uporabi doma in v pisarni z ostrimi rezili in čvrstim oprijemom močno olajša luknjanje dokumentov, ki jih lahko s pomočjo vodila hitro in natančno vložite pod rezili.
Proizvajalec: LEITZ
Izberi barvo:
15,77 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432395958
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LUKNJAČ LEITZ 30L WOW

- Kovinski mehanizem, kovinsko ohišje
- Kapaciteta: do 30 listov 80-gramskega papirja
- Optimizirana ročka za čim boljši oprijem in ostri rezili olajšata luknjanje dokumentov
- Hitra in enostavna nastavitev papirja in pozicioniranje dokumentov
- Praznjenje koška za odpadke je hitro in enostavno
- 10-letna garancija in GS znak za varnost
- Nastavitev formatov: A4, A5, A6, Folio, US-Quart, 888
- Število lukenj: 2
- Oblika lukenj: okrogla
- Premer luknje: 5,5 mm
- Razdalja med luknjama: 80 mm
- Mere: 107x100x137 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.