Robustni, zanesljivi, kvalitetni in stilsko modern kovinski luknjač Leitz, je namenjen vsakodnevni uporabi doma in v pisarni z ostrimi rezili in čvrstim oprijemom močno olajša luknjanje dokumentov, ki jih lahko s pomočjo vodila hitro in natančno vložite pod rezili, s kapaciteto luknanja do 30 listov 80 gr papirja.
Proizvajalec: LEITZ
Izberi barvo:
27,29 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432395958
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Luknjač Leitz Wow Office Metal 30

- Kovinski mehanizem, kovinsko ohišje
- Kapaciteta: do 30 listov 80-gramskega papirja
- Optimizirana ročka za čim boljši oprijem in ostri rezili olajšata luknjanje dokumentov
- Hitra in enostavna nastavitev papirja in pozicioniranje dokumentov
- Praznjenje koška za odpadke je hitro in enostavno
- 10-letna garancija in GS znak za varnost
- Nastavitev formatov: A4, A5, A6, Folio, US-Quart, 888
- Število lukenj: 2
- Oblika lukenj: okrogla
- Premer luknje: 5,5 mm
- Razdalja med luknjama: 80 mm
- Mere: 107x100x137 mm

 

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.