Profesionalen in robusten kovinski Leitz 5180 Heavy Duty luknjač za, luknjanje z ostrimi rezili do 65 listov, 80g papirja, namenjen za vsakdanjo profesionalno uporabo. Distančnik mogoča idealno poravnavo formatov: A3, A4, A5, A6. Za udobno uporabo luknjač vsebuje patentiran predal za odpadke, veliko in dobro vidno skalo formatov in gumb za fiksiranje ročaja v pozicijo, da luknjač lažje shranite. Razmak med luknjami je 80mm, premer lukenj 5,5 mm. Nedrseča podlaga na ročaju za boljši oprijem.
Proizvajalec: Leitz
137,12 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432364022
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LUKNJAČ LEITZ 5180 HEAVY DUTY 65L

- profesionalni zmogljiv luknjač
- kovinski mehanizem in kovinsko ohišje
- kapaciteta luknanja: do 65 listov 80-gramskega papirja
- distančnik za optimalno poravnavo formatov
- nedrseča podlaga na ročaju za boljši oprijem
- velika in dobro vidna skala formatov in gumb za fiksiranje ročaja v pozicijo
- optimizirana ročka za čim boljši oprijem in ostri rezili olajšata luknjanje dokumentov
- nastavitev formatov: A4 (210 x 297 mm), A5 (148 x 210 mm), A6 (105 x 148 mm), Folio (216 x 330 mm), ANSI A (Letter) (216 x 279 mm), A3 (297 x 420 mm)
- 10-letna garancija in GS znak za varnost
- patentiran predal za odpadke
- število lukenj: 2
- barva: siva
- oblika lukenj: okrogla
- premer luknje: 5,5 mm
- razdalja med luknjama: 80 mm
- dimenzije DxŠxV: 208 x 126 x 220 mm
- teža: 1,2 KG

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.