Univerzalno prozorno lepilo za hitro, zelo močno in enostavno lepljenje. Z neverjetno močjo zanesljivo lepi skoraj vse materiale tako pri enostranskem kot pri dvostranskem (kontaktnem) lepljenju. Idealno za vidne stike ter prozorne materiale. Lepilo ostane elastično, izravnava napetosti materialov in je dobro odporno na vodo, razredčene kisline in luge. Lepi trdne snovi (les, umetne snovi, keramika, porcelan, steklo, kovina) in mehke snovi (usnje, guma, umetne snovi, blago, klobučevina, pluta, karton, papir, ipd.). Ni primerno za stiropor. Navodilo: Če je možno lepite pri sobni temperaturi. Obe površini očistite (suho, brez prahu in razmaščeno). Enostransko lepljenje: Lepilo enostransko nanesite in stisnite skupaj - končano. Dvostransko (kontaktno) lepljenje: Na obe površini enakomerno nanesite lepilo.
Proizvajalec: UHU
4,22 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4026700450408
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LEPILO UHU FLEX&CLEAN UNIVERZALNO 42G

- Univerzalno lepilo

- Vsebina 42G

- Lepilo je tekoče

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.