Univerzalno prozorno lepilo za hitro, zelo močno in enostavno lepljenje. Z neverjetno močjo zanesljivo lepi skoraj vse materiale tako pri enostranskem kot pri dvostranskem (kontaktnem) lepljenju. Idealno za vidne stike ter prozorne materiale. Lepilo ostane elastično, izravnava napetosti materialov in je dobro odporno na vodo, razredčene kisline in luge. Lepi trdne snovi (les, umetne snovi, keramika, porcelan, steklo, kovina) in mehke snovi (usnje, guma, umetne snovi, blago, klobučevina, pluta, karton, papir, ipd.). Ni primerno za stiropor. Navodilo: Če je možno lepite pri sobni temperaturi. Obe površini očistite (suho, brez prahu in razmaščeno). Enostransko lepljenje: Lepilo enostransko nanesite in stisnite skupaj - končano. Dvostransko (kontaktno) lepljenje: Na obe površini enakomerno nanesite lepilo.
Proizvajalec: UHU
5,14 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4026700450408
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LEPILO UHU FLEX&CLEAN UNIVERZALNO 42G

- Univerzalno lepilo

- Vsebina 42G

- Lepilo je tekoče

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.