Pakirni trak Tesa Basic, je dobra izbira za vaše potrebe pakiranja, ne vsebuje topil ter je odporen na UV svetlobo in staranje. Z lahkoto se odvija, zato ga lahko brez težav uporabite za tesnjenje kartona in škatel. Z njim lahko opremite vse, kar morate zapakirati, bodisi za shranjevanje v kleti ali na podstrešju bodisi če gre za paket, ki ga je treba vrniti v spletno trgovino. Trak, odporen na UV-žarke in staranje, vam je na voljo za zanesljivo zapiranje škatle!
Proizvajalec: Tesa
3,29 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4042448276117
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Lepilni trak Tesa Basic 50mm x 66m embalažni prozoren

 - oznaka: 58570-00000-01
- primeren za lepljenje kartonskih škatel z nizko in srednjo težo
- vrsta lepila: Akril na vodni osnovi
- ne vsebuje topil
- odporen na UV svetlobo in staranje
- material: BOPP
- raztezna trdnost: 38 N/cm
- debelina: 41 mic
- raztegljivost 145 %
- dimenzije: DxŠ: 50 mm x 66 m  
- barva: prozoren

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.