Edinstven lepilni trak Tesa Eco Logo Kraft Ultra Strong, za pakiranje, je trajnostna rešitev, ki ustreza potrebam po recikliranju prijaznejši, a močni in zanesljivi embalaži. Tesapack® Paper Ultra Strong EcoLogo®, je papirnati trak s trajnostno vsebino, ki ga je mogoče odvreči skupaj s kartonom v zabojnik za odpadni papir, ne da bi ogrozil postopek recikliranja kartona. Gre za visoko samolepilni embalažni trak s podlago iz silikoniziranega kraft papirja, ojačanega s steklenimi vlakni, z lepilnim sistemom iz sintetične gume. Zaradi visoko zmogljivega lepilnega sistema v kombinaciji s podlago iz kraft papirja, ojačanega s steklenimi vlakni, je Tesapack® Paper Ultra Strong EcoLogo® bolj trajnostna alternativa za lepljenja kartonov do 30 kg.
Proizvajalec: Tesa
10,03 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4063565170867
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Lepilni trak Tesa Eco Logo Kraft Ultra Strong 50mm x 25m

- oznaka: 56000-00000-00
- primeren za lepljenje kartonskih škatel do 30 kg
- material: ojačan kraft papir z steklenimi vlkni
- na osnovi IO (vsebnost biološkega ogljika) 52 %.
- vrsta lepila: sintetična guma
- lepilna moč: zelo visoka oprijemljivost
- odvijanje-lepljenje z nizkim hrupom
- odporen na trganje
- raztezna trdnost: 125 N/cm
- debelina: 210 mic
- raztegljivost 6%
- dimenzije: DxŠ: 50 mm x 66 m  
- brez topil
- barva: prozoren

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.