Dvostranske lepilne blazinice služijo hitremu in enostavnemu pritrjevanju papirja na različne podlage. Lepilne blazinice so alternativa žebljem in risalnim žebljičkom. Idealne so za pritrjevanje plakatov, fotografij, kartic ter manjših predmetov na različne površine in materiale: les, steklo, kovino, plastiko in keramiko. Blazinice so v obliki kockic in ne puščajo sledi. V zavitku je 80 lepilnih blazinic. Navodilo za uporabo: Pred uporabo mora biti površina kamor nanašate lepilo čista, suha in brez mastnih madežev. Blazinico pregnetite, da postane mehka in topla. Pritrdite jo na predmet, ki ga želite prilepiti ter nato predmet s pritiskom pritrdite na površino.
Proizvajalec: UHU
4,83 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4026700488104
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LEPILNE BLAZINICE UHU PATAFIX BELE 80/1

- Za pritrjevanje papirja na različne podlage
- Enostavno in čisto za nanašanje
- Blazinice lahko odstranimo in ponovno uporabimo
- Ne puščajo madežev
- Masa razdeljena na kocke
- Vsebina 80 lepilnih blazinic

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.