Kuverta B4 vrečka Papirolin 420 x 520 mm + razširjeno križno dno do 50 mm, iz vodoodpornega materiala, s samolepilnim silikonskim trakom. Vrečka iz štiri slojnega 140 gramskega papirja ojačanega z mrežo. Zararadi posebne strukture materiala zagotavlja, da se vrečka ob transportu ne raztrga, zato vsebina ni ogrožena.
Priročna je za uporabo: shranjevanja in pošiljanja slik rentgenskih ali drugih medicinskih posnetkov, shranjevanja in pošiljanja večje količine papirjev (obrazci, pogodbe ...), shranjevanja in pošiljanja fotografij, pošiljanja občutljivih predmetov, kot so tkanine, ali vračanje oblačil trgovcu po pošti in ipd.
Proizvajalec: Nova kuverta
4,55 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3831075417144
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kuverta vrečka PapIrolin 420x520+50 križno dno

- format: 
- material: papirolin*
- zapiranje: silikonsko lepljenje
- dimenzije: 420 x 520 mm
- razširljivo dno: do 50 mm
- vodoodporna, papir ojačan z mrežo
- barva: bela/svetlo modra
- papir: štiri slojni 140 g papir
- križno dno: omogoča pošiljanje večjih, obsežnejših količin dokumentov
- za uporabo: shranjevanja in pošiljanja slik rentgenskih ali drugih medicinskih posnetkov, shranjevanja in pošiljanja večje količine papirjev (obrazci, pogodbe ...), shranjevanja in pošiljanja fotografij, pošiljanja občutljivih predmetov, kot so tkanine, ali vračanje oblačil trgovcu po pošti in ipd.
- pakiranje: 50 vrečk v škatli
- cena za kos

*Papirolin je sestavljen iz dveh plasti papirja, med katerima je plast tanke tkanine.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.