Korekturni svinčnik fluid Edigs Correction s kovinsko konico je primeren za korekcijo pikic, manjših površin in tankih črt. Namenjen je univerzalni uporabi za vse vrste papirja in podlog, se hitro suši in odlično prekriva. Vsebina je za 10ml.
Proizvajalec: EDIGS
1,19 €
Zaloga 19
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3830011239722
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KOREKTURNI SVINČNIK EDIGS XPEN 10ML

- Galvanizirana jeklena konica za večjo natančnost nanašanja
- Prozoren pokrovček z zaponko
- Bela tekočina z močno prekrivnostjo
- Enostavno nanašanje in hitro sušenje
- Kroglica v ohišju olajša mešanje
- Vsebina: 10 ml

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.