Korekturna tekočina s čopičem za popravljanje vseh tiskanih in ročno pisanih napak. Zelo dobro pokrivna in hitro sušeča korektura. Ima značilen prijeten vonj ter sistem hitrega zapiranja. Patentiran posnemalnik za odstranjevanje odvečne korekture s čopiča.Mešalna kroglica omogoča boljše mešanje. Edigs korektura je namenjena univerzalni uporabi za vse vrste papirja in vse vrste podlog. Vsebina 20ml.
Proizvajalec: EDIGS
1,22 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3830011239017
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KOREKTURNA TEKOČINA S ČOPIČEM EDIGS SUPER 20

- Perfektno bela korekturna tekočina na osnovi topil
- Kroglica za boljše mešanje tekočine
- Formula za dolgotrajno uporabo
- Hitro sušenje in popolno prekrivanje
- Čopič za natančno nanašanje
- Vsebina 20 ml

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.