Korekturna tekočina s čopičem za popravljanje vseh tiskanih in ročno pisanih napak. Zelo dobro pokrivna in hitro sušeča korektura. Ima značilen prijeten vonj ter sistem hitrega zapiranja. Patentiran posnemalnik za odstranjevanje odvečne korekture s čopiča.Mešalna kroglica omogoča boljše mešanje. Edigs korektura je namenjena univerzalni uporabi za vse vrste papirja in vse vrste podlog. Vsebina 10ml.
Proizvajalec: EDIGS
0,73 €
Zaloga 9
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3830011239055
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KOREKTURNA TEKOČINA S ČOPIČEM EDIGS MINI 10

- Perfektno bela korekturna tekočina na osnovi topil
- Kroglica za boljše mešanje tekočine
- Formula za dolgotrajno uporabo
- Hitro sušenje in popolno prekrivanje
- Čopič za natančno nanašanje
- Vsebina 10 ml

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.