Korektura v traku vrhunske kvalitete Edigs! Širina traku 5mm, dolžina 6m. Korektura se aktivira s pritiskom na gumb, ki je na vrhu ohišja. Ohišje je izdelano iz reciklirane plastike.
Proizvajalec: EDIGS
3,51 €
Zaloga 10
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3830011239284
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KOREKTURA V TRAKU 6M/5MM ICLICK EDIGS

- Perfektno bela korektura v traku
- Formula za dolgotrajno uporabo
- Hitro sušenje in popolno prekrivanje
- Širina traku 5mm, dolžina 6m

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.