Kompatibilni Hewlett Packard črn toner HP CF294X (94X) Black, je ceonovno ugodna zamenjava, ki zagotavlja kakovostno tiskanje. Kompatibilni toner za HP LaserJet Pro M118 dw, HP LaserJet Pro MFP M140 Series, HP LaserJet Pro MFP M148 dw, HP LaserJet Pro MFP M148 fdw, HP LaserJet Pro MFP M148 fw Kapaciteta izpisov je približno 2.800 strani.
Proizvajalec: HP
82,33 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 192545654494-01
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kompatibilni toner HP CF294X (94X) Black/črn 2.800 izpisov

- kompatibilni toner HP CF294X (94X) Black
- kapaciteta izpisov je približno 2.800 listov
- barva: črna
- za Hewlett Packard tiskalnike:
HP LaserJet Pro M118 dw
HP LaserJet Pro MFP M140 Series
HP LaserJet Pro MFP M148 dw
HP LaserJet Pro MFP M148 fdw
HP LaserJet Pro MFP M148 fw

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.