Kompatibilni toner (črni) za laserske tiskalnike HP LaserJet s kapaciteto 17000 strani.
Proizvajalec: NOLIT
77,24 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 6928120896881
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KOMPATIBILNI TONER HP 649X ČRN LJ CP4525 (17K) CE260X

HP Color LaserJet CP4500 SeriesHP:
- Color LaserJet CP4520dnHP
- Color LaserJet CP4520nHP
- Color LaserJet Enterprise CP4500 SeriesHP
- Color LaserJet Enterprise CP4525dnHP
- Color LaserJet Enterprise CP4525 SeriesHP
- Color LaserJet Enterprise CP4525xhHP
- Color LaserJet Enterprise CP4525n

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.