Koska za lističe Durable ECO je napolnjena z 800 belimi lističi formata 93 x 93 mm. Kocka in lističi nosijo oznako "Blue angel" (nemški znak za okolju prijazne izdelke).
Proizvajalec: DURABLE
Izberi barvo:
10,50 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546729671
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kocka za lističe Durable ECO

- praktično stojalo za lističe
- izdelano iz vsaj 80% reciklirane plastike
- napolnjeno z 800 belimi lističi dimenzije 93 x 93 mm
- enostaven dostop do lističev
- dimenzije: 100 x 100 x 105 mm (DxŠxV)

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.