Keramični nož Milan Stick Cutter z zamenljivimi keramičnimi rezili. Rezilo z zaščito in varnostnim sistemom zaklepanja. Drsni gumb z dvema položajema. Nož je majhne velikosti, ''žepna'' velikost. S svojo ergonomsko obliko je odličen za domačo, pisarniško ali skladiščno uporabo. Kratko rezilo reže različne materiale. Barva: siva z oranžnimi poudarki.
Proizvajalec: MILAN
6,60 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574061366
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Keramični nož Milan Stick Cutter

- Keramični nož primeren za domačo, pisarniško, skladiščno uporabo
- Namenjen rezanju različnih materialov
- Žepna velikost
- Dva položaja rezila
- Varnostno zaklepanje
- Ergonomska oblika
- Ohišje izdelano iz plastike
- Uho za obešanje
- Nadomestna rezila
- Barva: siva, oranžna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.