Kemični svinčnik Pilot BPGG-8R-M Super Grip G Retractable, odlikuje najnovejši dosežek na področju tehnologije krogličnih črnil z izjemno gladkim pisanjem in hitro sušečim se črnilom, zanesljiv mehanizem z možnostjo izvleka pa pomeni, da vas od pripravljenosti za pisanje loči le še en klik. Značilna oblika "mreže" na ergonomskem gumijastem ročaju ni le odličnega videza, temveč tudi pomeni, da lahko udobno pišete dlje časa. Konica iz volframovega karbida je ena najtrdnejših, saj stran za stranjo izpisuje vodoodporno črnilo na oljni osnovi - ko ga zmanjka, lahko Super Grip G preprosto ponovno napolnite in nadaljujete.

Leonardo Da Vinci je nekoč zapisal: "Preprostost je največja prefinjenost." Super Grip G danes dokazuje, da je imel prav.

Proizvajalec: Pilot
Izberi barvo:
1,78 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505524400
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kemični svinčnik Pilot Super Grip G Retractable M

- Pilot BPGG-8R-M Super Grip G Retractable
- tip: M medium 1,00 mm
- debelina črte: 0,27 mm
- zagotavlja boljši nadzor in večje udobje pri pisanju
- zanesljiva in trpežna kroglica iz volframovega karbida
- ergonomsko pisalo z gumijastim ročajem
- možnost ponovnega polnjejna
- barve: modra, črna, rdeča, zelena
- gumiran ročaj
- vtegljiva konica
- dimenzije: 10 x 10 x 150 mm
- teža: 18 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.