Nikoli do sedaj kemični svinčnik ni tako gladko drsel po papirju. Pilot Acrobal je opremljen s pritisnim mehanizmom in zamenljivim vložkom, ima ergonomski oprijem, kar omogoča udobno pisanje. Konica je izdelana iz volframovega karbida in je ni mogoče poškodovati. Kemični svinčnik ne packa in omogoča stalen dotok črnila. Barva ohišja je enaka barvi pisanja.
Proizvajalec: PILOT
1,83 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505375989
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KEMIČNI SVINČNIK PILOT BPAB-25F "Acroball Metal Clip"

- Pisalo na pritisni mehanizem z zamenljivim polnilom
- Trpežna kroglica iz volframovega karbida, ki je odporna na pritisk
- Ergonomsko oblikovano gumirano držalo omogoča natančno in udobno pisanje
- Ne packa in omogoča stalen dotok črnila
- Debelina črte: 0,27 mm
- Velikost konice: 0,7 mm
- Teža: 10 g

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.