Usklajen slog s čistimi linijami za svež pogled na ikonično zasnovo kemičnega svinčnika Parker Jotter iz nerjavečega jekla. Pero Jotter, ki je že več kot 60 let stilska ikona, ima svežo, poenostavljeno obliko. Držalo in pokrovček sta iz nerjavečega jekla, obrobe visokega sijaja, s poudarkom na lesketajočih se obrobahsponko s puščično konico. Zaradi osupljivih podrobnosti je Jotter prefinjeno darilo za diplomante, iskalce prve zaposlitve ali vse, ki cenijo umetnost lepega pisanja, za vsakodnevno uporabo. Opremljen s krogličnim polnilom Quinkflow za optimalen pretok črnila in gladko pisanje, pkirano v značilni elegantni darilni embalaži Parker.
Proizvajalec: Parker
22,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3501179531823
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kemični svinčnik Parker Jotter Steel GT

- debelina konice: M
- barva mince: modra
- ohišje iz nerjavečega jekla, obrobe visokega sijaja
- priloženo polnilom Quinkflow
- barva: kovinska
- dimenzije: 17.7 x 5.2 x 2.7 cm
- model: 1953186
- klik patent
- teža: 60 g
- certifikat ISO 12757.2
- Garancija: 2 leti; za vaš pisalni pripomoček Parker je dve leti od datuma prvotnega nakupa zagotovljena garancija za napake v materialu ali izdelavi. Če se v garancijskem obdobju ugotovi, da je izdelek Parker okvarjen, bo brezplačno popravljen ali zamenjan.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.