Kaseta Euro plošča za kovance, je števni pladenj Bern za bankovce in kovance s kovinskim podstavkom. Plastični žlebovi, imajo ob strani pregledno lestvico, ki omogočajo dobro organiziranost kovancev. S tem zmanjšajo porabo časa tako pri kasiranju, kot pri zaključku blagajne v primerjavi s skodelami, kjer so kovanci v razsutem stanju. Ima 3 predale za bankovce (po 2 apoena v vsak predal), 6 žlebov za kovance (v celem). Razvrstitev: 4 žlebovi za 5, 10, 20 in 50 Centov; 4 polovični žlebovi za 1 in 2 Centa ter 1 in 2 EUR.
Proizvajalec: Razno
99,99 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4003801039237
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kaseta Euro plošča za kovance Bern

- kovinski pladenj za vse kovance za cente in evre
- skupno števiilo kovancev: 125,75 EUR
- 6 žlebov za kovance (v celem) + predal za bankovce
- 3 predali za bankovce (po 2 apoena v vsak predal)
- 4 žlebovi za 5, 10, 20, 50 C
- 4 polovični žlebovi za 1 in 2 C
- števni pladenj za razvrščanje kovancev,
- dodatni predal za bankovce, za začasno shranjevanje
- hiter pregled - razporejeni po vrstnem redu
- enostavno odstranjevanje in vstavljanje pladnja
- dimernzije (VxŠxG): 65 x 270 x 255 mm
- barva: svetlo siva in črna
- kovinski podstavek
- teža: 1,2 kg

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.