Kartonske platnice A4 formata namenjene špiralni vezavi v beli, sijajni barvi. Namenjeni so pred vsem za zadnje platnice v kombinaciji s prosojnimi prednjimi platnicami. Močan 250-gramski karton. Primerno za vse aparate za vezavo z žičnimi ali plastičnimi špiralami.
Proizvajalec: KLIPKO
12,45 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 695387410254
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KARTON ZA VEZAVO KLIPKO A4, BEL, GLOSS 100/1

- karton za vezavo dokumentov
- Barva: bela
- Končna obdelava: sijaj
- Format: A4
- Teža: 250 g
- Pakiranje: 100 kosov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.