Kartonske platnice A3 formata namenjene špiralni vezavi z reliefnim vzorcem v modri barvi. Namenjen pred vsem za zadnje platnice v kombinaciji s prosojnimi prednjimi platnicami. Močan 250-gramski karton. Primerno za vse aparate za vezavo z žičnimi ali plastičnimi špiralami.
Proizvajalec: RAZNO
20,79 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 6001658048585
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KARTON ZA VEZAVO A3 BCH 250GR MODER RELIEF 100/1

- Barva: modra
- Vzorec: relief
- Format: A3
- Teža kartona: 250 g
- Pakiranje: 100 kosov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.